Eviniz İçin Duvar Kağıdı Modelleri – Dekor Modası

Eviniz İçin Duvar Kağıdı Modelleri

Duvar kağıtları artık sadece iç mekanlar için değil dış dekorlar içinde rahatlıkla kullanılabiliyor. Ev dekorasyonu için ve dış dekorlar için kullanılan duvar kağıtları farklılık gösterse de her iki alan içinde hoşunuza giden modelleri yerinize dekore ettirebilirsiniz.

Duvar kağıtları farklı desen ve renklerde olabiliyor. Günümüz teknolojisi bize binlerce seçenek sunmuş durumda, evinizin tarzına uyan duvar kağıdı modellerini seçerek sizlerde evinize şıklık katabilirsiniz. Artık duvar kağıtları vazgeçilmez bir dekorasyon ürünü haline geldi, salon, oturma odası ya da mutfak alan fark etmeden insanlar evlerini daha şık bir hale getirmek için dekore etmekten çekinmiyorlar. Eşyalarınıza ve evinize uygun olabilecek duvar kağıtları ile sizlerde evinizin şıklığına bir artı katabilirsiniz.

eviniz-icin-duvar-kagidi-modelleri

Salon İçin Duvar Kağıtları

Salon evlerimizin en can alıcı noktalarından bir tanesi, misafirlerimizi çoğu zaman ağırladığımız hatta en çok vakit geçirdiğimiz alanların başında geliyor. Salonunuza duvar kağıdı yaptırmadan önce bilmeniz gerekenler var, bunların bir tanesi salonun uyumunu bozmayacak renk ve desende duvar kağıtlarına yönelmeyi bilmektir.

Koyu renklerde dekore edilmiş bir salona sahipseniz açık tonlu cıvıl cıvıl bir duvar kağıdı ile süslemek salonunuzun var olandan daha kötü gözükmesine neden olacaktır. Kahverengi, siyah, kahve tonları ağır salonlar için ideal renklerdir. Sırıtmayacak modelleri bulmak bu konuda en önemli unsurlardan, mobilyalarınız halılarınız hatta perdeleriniz bile duvar kağıdınızı seçerken sizlere referans olacaktır.

eviniz-icin-duvar-kagidi-modelleri-2

Modern Duvar Kağıtları

Duvar kağıtlarının geçmişi çok eskiye dayansa da 2000’li yıllardan sonra daha fazla kullanılmaya başlandı ve artık 3 boyutlu duvar kağıtları bile üretilip evlerde ve gerekli alanlarda dekorasyon görevi görebiliyor.

Modern duvar kağıtlarına sahip olmak istiyorsanız bu konuda ki gelişmeleri takip edebilirsiniz. Son dönemde çok moda olan duvar kağıtları evinizin çok daha güzel gözükmesinin yanı sıra, daha sıcak bir görüntüde ortaya koyuyor. Koltuklarla uyumlu bir duvar kağıdı gerçekten harika olacaktır.

eviniz-icin-duvar-kagidi-modelleri-4