Klasik Köşe Takımları İçin En Güzel Örnekler – Dekor Modası

Klasik Köşe Takımları İçin En Güzel Örnekler

Yeni nesillere göre biraz daha orta yaşlı insanların modern ve tarihi dokunuşları aynı anda yaşamak istemelerinin ürüne dönüşmüş halidir klasik köşe takımları. Bu modeller diğer türleri gibi kullanışlı ve fonksiyonel modellerdir.

Her mekana her odaya rahatça kurabiliriz bu mobilya türünü. Odası dar olan ve birçok koltuk yerleştirmekten sakınan insanların tercih ettiği önemli tasarımlardan biridir. Sizlerde klasik çizgileri seviyor ama birazda modern havayı solumak istiyorsanız bu modeller aslında sizin için üretilmiştir. Üretimi esnasında asla kalitesinden ödün verilmemektedir. Sizlerde başta dar oturma alanlarınız olmak üzere birçok nokta da severek kullanabilirsiniz.

L koltuk modelleri

diana köeş koltuk

Klasik Köşe Takımı Modelleri

Üretimindeki serilikten ötürü aslında her sene yeni ve farklı birçok klasik köşe takımı modelleri görmekteyiz. Her sene farklı bir model üretilmekte ve birçok renk seçeneği ortaya çıkmaktadır. Üretimindeki başarıdan ötürü de kendisinden sürekli söz ettirmektedir.

Sektörde en çok tercih edilen bu mobilya modelleri genelde klasik izlenimi ile kendisinden söz ettirmektedir. Bünyesinde sürekli aynı renkler olsa da her zaman farklı motifler ve desenler üretilmektedir. Genelde tercih edilen renkler kahverengi, gül pembesi, beyazdır. Üretiminde kullanılan işçiliğe göre birçok fark oluşmuştur. Birçok ürünü bulunan bu model bazı alanlar düz renk ile çıksa da karşımıza bazı yerlerde ise motifleri ve şekilleri ile varlığını sürdürmektedir. Sizlerin istediği renk seçenekleri bu modelin her zaman bünyesinde mevcuttur. Evinizde antika esintileri sürekli devam ediyorsa bu modelin bir çok türü ile tamamlayabilir güzel kombinler ortaya çıkarabilirsiniz. Evinize aynı zamanda ayrı bir şıklık ortamı yaratabilirsiniz.

köşe koltuk modeli

köşe koltuk

Klasik Köşe Takımı Fiyatları

Modern çizgililer ile eski kültürü bir arada yaşamak isteyen insanların en büyük tercihidir klasik köşe takımı modelleri Üretiminde serilik sürekli kendini bir ileriye taşısa da fiyat konusunda aslında diğer köşe modellerine göre biraz daha pahalıdır. Fiyatları ise renklerine ve üründeki detaylarına göre belirlenmektedir. Aynı kumaştan ve aynı renkten üretilen bir ürün koltuk başlarında olan detaylardan daha pahalı bir hale bürünebilmektedir.

Evlerinizde güvenle tercih edeceğiniz klasik köşe takımları ortalama 750 TL’den başlamaktadır. Üründeki detaylara göre birçok farklılıklar oluşsa da piyasa da satılan en yüksek modelin ortalama fiyatı 8.500 TL civarındadır. Sizlerde bu modelleri kullanmadan önce mutlaka işliğine ve içerisinde ki detaylara dikkat etmeyi unutmayın. Üretiminde ki serilikten ötürü bir çok modeli olan koleksiyonun sizlere hizmet edeceği ve sizlerin arzu edeceği birçok rengi, çeşidi piyasada varlığını sürdürmektedir.

köşe koltuk set