“Interior Mebel Show Azerbaijan” Azerbaycan Mobilya Ve Ahşap İşleme Sanayi Fuarı 2024 – Dekor Modası

Dünya ekonomisinin en hızlı gelişen alanlarından biri de ivme kazanan mobilya sektörüdür. Ayrıca Azerbaycan inşaat pazarının aktif gelişimiyle doğrudan bağlantılı olan mobilya ve ahşap işleme endüstrisinin hızlı büyümesine de dikkat çekiyor. Yoğun konut inşaatı, yenilikçi teknolojilerin kullanımını, yeni ekipmanların tanıtımını, şık mobilya ve aksesuarların kullanımını gerektirir.

Herkes, Azerbaycan’ın mobilya ve ahşap işleme sanayi “Interior Mebel Show Azerbaijan” fuarını ziyaret ederek bu tür çözümler ve hazır mobilya ürünleri hakkında bilgi sahibi olabilir. Söz konusu fuar, 22-23 Mayıs 2024 tarihleri ​​arasında Bakü’de düzenlenecek olan ikinci fuardır. Konum, “Bakü Expo“ Fuar Merkezi.

farklı alanlarda tercih ettiğimiz askılıklar şık ve eğlenceli tasarımlarla yeniden hayat buluyor. Çocuk odaları ve giriş, mutfak ve benzeri alanlarda kullanılan küçük yardımcılar teknolojinin getirisiyle yeni dizaynlarıyla evlere ve odalarınıza neşe katıyor.

Neşeli duruşlarıyla duvarları süsleyen askılıklar minik yaramazların vazgeçilmezi olacağa benziyor.

Fuarda aşağıdaki tematik bölümler yer alacaktır:

• Ev (yatak odası, mutfak, çocuk odası, oturma odası, bahçe mobilyaları) ve iş (bar ve restoranlar, oteller, ofisler vb.) için mobilya.

• Ağaç işleri ve mobilya üretimi:  modern ekipmanlar, aletler, yüksek kaliteli aksesuarlar, boya ve cila ürünleri, yapıştırıcılar vb.

Katılımcılar, İtalya’dan, Türkiye’den ve diğer ülkelerden gelecek, küresel deneyim ve bilgi birikimini bu etkinliğin ziyaretçileri ile paylaşmaya hazır şirket ve işletmelerden oluşuyor.

“Interior Mebel Show Azerbaijan” fuarını ziyaret etmek için sebepler,

Düzenlenecek fuar, bağlantı parçaları üreten ve ahşap işleyen tüm yerel mobilya üreticileri ve  firmaları için oluşturulur. Davet edilen misafirler aşağıdaki amaçlarla yabancı katılımcıları daha iyi tanıyabilecektir:

• Ev ve işyeri için çeşitli mobilya parçalarının üretilmesi, tasarım alanında ilerici deneyim alışverişinde bulunup bilgiler paylaşmak,

• Hangi mobilya ve aksesuarın özel tüketici talebinde bulunduğunu öğrenmek,

• Azerbaycan pazarında aktif rekabet koşullarında iş yapmanın birçok yeni sırrını öğrenmek,

• Yeni iş bağlantılarını ve faydalı iletişimleri bulup ortaklarınızla dış ekonomik anlaşmalar yapmaktır.

Tüm misafirler dünyadaki mobilya sektörünün gelişimine ilişkin faydalı bilgiler alabilecekler. Düzenlenecek fuar, mobilya endüstrisindeki en son modellerin muhteşem bir sunumudur.

Aşağıdaki linki kullanarak fuara katıl: