Lüks Yatak Odası Takımları – Dekor Modası

Lüks Yatak Odası Takımları

Lüks bir yaşam alanı dekore etmek isteyenlerin yatak odası tasarımlarının tüm evin genel konsepti ile bir ahenk içerisinde olması gerekmektedir. Lüks yatak odası takımları ile dekore edilecek yatak odaları evin genelindeki lüks algısını devam ettirecek ve eşsiz yaşam alanları oluşturmanızı sağlayacaktır. Evinizde sağlayacağınız dekoratif manada bütünlük en şık ve eşsiz, aynı zamanda göz alıcı bir ambiyans oluşturmanızı sağlayacaktır. Lüks yatak odası takımları klasik mobilyalardan oluşmaktadır. Lüks algısının hakkını veren ve içini dolduran karakterde üretilen ve hakkını veren klasik yatak odası takımları oluşturmak istediğiniz dekorasyonu sağlayacaktır.

Lüks Yatak Odası Takımlarını İnceleyin

Lüks yatak odası takımları karakteri gereği göz alıcı özel bir tasarımda olması gerekmektedir. Genellikle lüks yatak odası mobilyaları eşsiz tasarımları ile seyircilerini etkileyen, kullanıcılarını da mutlu eden bir yapıda üretilmektedir.

Lüks yatak odası takımını oluşturan her mobilyanın yaşam alanınızda oluşturacağı etki ayrı olacaktır. Ayrıca şık tasarımının yanında kullanışlılığı ile de ön plana çıkması gereken bu takımların karyolaları, tuvalet aynaları, komodinleri kaliteli doğal ahşaptan tamamen el işçiliği ile üretilmektedir. Lüks algısını vurgulayan dayanıklılık ve kalite algısı bu klasik mobilyalarda olmazsa olmaz özelliklerin başında gelmektedir.

Lüks Gardıroplar, yatak odası takımının ve yatak odanızın temel konseptini belirleyen en önemli mobilyadır. Boyutları gereği büyük bir alanı kaplayan gardıroplar genel dekorasyonu belirlemektedir. Takımın ahşap oyma motifleri, rengi ve tasarımı gardırobun çevresinde dönmektedir. Lüks gardıroplar tasarımı ile etkileyici bir havada gelmesiyle birlikte kullanışlı iç raf düzeni ile kullanıcısını memnun etmektedir. Her elbise tarzına uygun ayrı göz ve raflarının bulunduğu, ergonomik ölçülerin dikkate alınarak tasarlandığı bu dolap çeşidi en rahat kullanım imkânı sunması için tasarlanmaktadır. Açıldığında ışık yanan, kapanırken frenli ray veya menteşe sisteminin kullanıldığı bu dolaplar kullanışlı yapılarının yanında tamamen ahşaptan dayanıklı ve uzun ömürlü olarak üretilmektedir.

Komodinler ise yatağın yanında yer alan kimi modelde iki çekmeceli kimi modelse ise tek çekmeceli olarak tasarlanan kişisel ve özel eşyalarınıza hızlıca erişmenizi sağlayan bununla birlikte önemli eşyalarınızı muhafaza eden ufak ama kurtarıcı mobilyalardır. Üzerine koyacağınız sürahiniz, ya da abajurunuz ile de yan sehpa görevi gören komodinler karyolanın konseptini tamamlayan yardımcı mobilyalar olmaktadır. Daha dar yaşam alanlarında tercih edilmeyen komodinler kullanıldığı alanlarda önemli ve işlevsel özellikleri ile kullanıcısını memnun etmektedir.

Tuvalet aynaları ise genellikle kadınların bakımlarını ve makyajlarını gerçekleştirdikleri alanları oluşturmaktadır. Şık bir tasarımda üretilen bu mobilyalar işlevsel özelliği ile dikkat çekmektedir. Farklı gözleri ve rafları ile makyaj malzemelerinden aksesuarlara kadar birçok ürünü bünyesinde barındırması için tasarlanan mobilyalar yatak odası takımlarında gardıroptan sonra en önemli konsept belirleyici mobilya olmaktadır. Lüks yatak odası mobilyalarının lüks algısını destekleyen tuvalet aynaları genellikle makyaj aynaları olarak ta bilinmektedir. Kullanım amacına göre üretilen mobilyalar daha çok kadınların kullanımına sunulmaktadır.

Lüks Yatak Odası Takımı Fiyatları

Lüks yatak odası takımı fiyatları modelden modele değişiklik göstermekle birlikte mobilyaların işçilikleri, üretiminde kullanılan malzemeleri, tasarımı ve kişiye özel olarak üretilmesi ile ölçü etmenleri ile farklı fiyat skalalarında alıcı bulmaktadır. Lüks yatak odası mobilyası fiyatları yukarıdaki etmenlere ek olarak takımdaki altın varak, ekstra aksesuar malzemeleri gibi opsiyonlara göre de değişmektedir.

Lüks yaşam alanları oluşturmak isteyen kullanıcıların lüks dekorasyon konseptini, yatak odalarında tercih edecekleri mobilyalarda da sürdürmeleri gerektiklerini bilmeleri gerekmektedir. Lüks bir yaşam mekanı konsepti oluşturmak isteyen kullanıcılar yaşam alanlarındaki ihtişamı tüm alanlara yaymak için tüm odalarda (Salon, Yatak Odası, Tv ünitesi v.b) aynı takımların kendi gruplarından olan modellerini tercih etmektedirler.