Özel Ölçülerde Klasik Koltuk Modelleri – Dekor Modası

Özel Ölçülerde Klasik Koltuk Modelleri

Kişiye Özel Tasarlanmış Klasik Koltuklar ile Kendinizi Ödüllendirin

Yaşam alanlarında kullanıcıları özel hissettirecek, yalnızca o yaşam alanına özgü ölçü ve tasarımda imal edilecek klasik koltuklar ile kendinizi ve sevdiklerinizi ödüllendirin. Klasik koltuklar, eşsiz tasarımı ve konsepti ile yer aldığı ortama ruhunu katmaktadır. Klasik koltukların tasarımına göre görkemli ve ihtişamlı karakter yapısı eşsiz bir yaşam alanı oluşturmanızı sağlayacak.

Özel Tasarım Mobilyalar

Ahşap oyma işçiliğinden, altın varağına, ölçülerinden, rengine kadar özel tasarım bir mobilya elde etmek isteyen kullanıcılar için özel olarak hazırlanmaktadır. Genellikle yaşam alanlarına uyum sağlaması açısından iç mimar, tasarımcı ve mobilya ustalarının birlikte koordineli olarak çalıştığı bu süreçte, kullanıcılara özel ve sadece dünyada tek olacak bir tasarım mobilya üretilir. Dünyada ilk ve tek olan bir mobilya ya sahip olmak isteyenler için özel tasarım mobilya seçenekleri kullanıcıları fazlasıyla tatmin edecektir.

Özel Ölçülerde Klasik Mobilya

Klasik mobilya modellerimizi beğenen ancak, beğenilen mobilyaların yaşam alanlarına uyum sağlamaması durumlarında özel ölçülerde klasik mobilya üretimi gerçekleşmektedir. Özellikle klasik tekli koltuk ve klasik ahşap kanepe sayıları yaşam mekanına göre arttırılabilir ya da azaltılabilmektedir.

Daha büyük ölçülerde berjer ve kanepe talebinde ise kullanıcıların beğendiği modelin yaşam alanlarına uyum sağlaması açısından yeniden üretim aşamasına geçilir. Bu üretim sürecinde yaşam alanlarında kullanılacak olan mobilyaların uyum sağlaması açısından özel ölçüler tercih edilir. Mobilya modelinin tasarımının dışına çıkmadan kullanıcıların yaşam alanlarına en uygun mobilya ölçüleri çıkartılır ve üretim en baştan yalnıza kullanıcılara özel olarak gerçekleştirilir. Böylece imal edilen klasik mobilyalar kullanıcıların yaşam alanlarına tam uyum sağlayacaktır.

Özel Ölçülerde Mobilya Üreten Firmalar

Klasik mobilya tercih etmek isteyen kullanıcıların istedikleri ölçüde mobilya üretimi sağlayan firmalar parmakla sayılacak kadar azdır. Asortie mobilya olarak özel ölçülerde mobilya üreten ender bir firma olmaktan gurur duyuyoruz. Kullanıcılarımızın yaşam alanlarındaki mutluluğu ve huzurunu sağlamak bizim en temel görevimizdir. Bu nedenle bizi tercih eden kullanıcılarımıza özel olarak iç mimar hizmeti sağlamaktayız. Asortie mobilya olarak yaptığımız iş sadece mobilya satmak değil, icra ettiğimiz karakteri ve bir ruhu olan mobilyalarımızın kullanıcılarımızın yaşam alanlarına adapte etmektir. Bu adaptasyon sürecinde alanında uzman iç mimarlarımızın ön görüleri ve planları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. Ücretsiz iç mimar hizmetimiz ile kullanıcılarımızın yaşam alanlarına dokunuyor onların mutluluğu ve huzurunu sağlayacak tasarımlar sunuyoruz.

Özel Ölçü ve Tasarım Mobilya Alacaklara Öneriler

Yaşam alanlarınızda özel ölçü ve tasarıma sahip klasik mobilya satın almak isteyebilirsiniz. Ancak burada dikkat etmeniz gereken bazı hususlar mevcuttur. Tercih edeceğiniz veya arzu edeceğiniz mobilyanızın yaşam alanınıza uyumu oldukça önemlidir. Bir klasik koltuk satın alacaksanız, yemek odası takımınız, yer döşemeniz, avizeleriniz, duvar döşemeniz ve odanın genel renk tonlarına dikkat etmeniz önem kazanacaktır. Oda ile tam uyumu sağlaması açısından tüm bu saydığımız kriterlere uygun bir mobilya seçimi yapmanız yararınıza olacaktır.

Özel ölçülerde üretimini isteyeceğiniz mobilyalarınız genellikle yaşam alanlarınıza uygun bir forma üretilecektir. Bu nedenle evden taşınma durumlarınızda mobilyalarınız yeni taşınacağınız eve sığmayabilir veya uyum sağlamayabilir. Yeni seçeceğiniz evinizi mobilyalarınıza göre seçmeniz gerekecektir. Özel ölçü mobilya üretiminde bu önemli noktayı atlamamanız oldukça önemlidir.

Özel klasik koltuğunuzun tasarımı ve yaşam alanlarınıza uyumuna dikkat edeceğiniz gibi konforunu da ön plana çıkartmalısınız. Misafirlerinizi ağırlayacağınız ve belki de istirahatinizi gerçekleştireceğiniz klasik koltuklarınızın rahat olması oldukça önemlidir. Bu nedenle tamamen ergonomik süngerlerden ve dokuma kumaştan üretilen klasik koltuk takımlarını tercih etmeniz doğru bir karar vermenizi sağlayacaktır.