Ünlülerin Evlerinde En Çok Tercih Ettiği Dekorasyon Tipleri – Dekor Modası

Ünlülerin Evlerinde En Çok Tercih Ettiği Dekorasyon Tipleri

Ünlüler herkesin gözlerinin üzerinde olduğu insanlardır. Ünlülerin yaptıkları işler kadar özel hayatları ve yaşadıkları yerler de hayranları tarafından merak konusu olmaktadır.

zarahime-aksesuar

Mesela hayranları bir ünlünün nasıl bir mutfakta yemek yediğini ya da nasıl bir yatak odasına sahip olduğunu çok merak etmektedir. Misafirlerin nasıl bir salonda ağırlıyor ya da ev içinde nasıl eğleniyor gibi sorular hayranların kafasını her zaman kurcalamaktadır. Biz de sizler için ünlülerin en çok tercih ettiği dekorasyon tipleri konusunda araştırma yaptık. Bakalım ünlüler evlerini nasıl dekore ediyorlarmış.

ünlü evi dekorasyonıu

Ünlülerin Yatak Odaları Sadelikten Yana

Ünlüler zannedildiği gibi devamlı tatil modunda yaşamazlar. Onlar birçok insandan çok daha fazla yorulmaktadır. Defileler, gösteriler, film ve dizi çekimleri, davetler derken gerçekten çok fazla yorulmaktadırlar. Bu nedenle yatak odalarını mümkün olduğu kadar sade bir tasarımla süsleyerek yatak odalarının dingin ve dinlendirici bir atmosfere sahip olmalarını sağlarlar.

ünlülerin evinde dekorasyn

Ünlüler özellikle beyaz rengin dinlendirici özelliğinden yatak odalarında faydalanırlar. Ünlülerin yatak odalarının sade olmasını sağlayan bir diğer unsur ise genellikle yatak odalarından açılan bir giysi odasına sahip olmalarıdır. Raflarla ve dolaplarla dolu olan bu odalarda ünlüler bütün kıyafetlerini, aksesuarlarını, ayakkabılarını muhafaza ederek bunların yatak odalarında kalabalık yapmasını engellemiş olurlar. 2017 yılında ünlülerin yatak odaları bu yıl olduğu gibi sade dekorasyon fikirlerinin oldukça fazla kullanılacağı mekânlar olacak gibi görünüyor.